Bine ati venit!

Despre noi

Centrul de Terapia Durerii

 

Centrul de Terapia Durerii Provita ofera solutii profesionale si inovatoare de ameliorare a durerii. In acest scop, folosim proceduri endoscopice moderne, minim invazive, asistenta si servicii premium, acolo unde durerea este prezenta.

Misiunea noastra este REDUCEREA / ELIMINAREA DURERII.

La Centrul de Terapia Durerii Provita “multidisciplinaritatea” este unul dintre cuvintele cheie. Medici din specialitati precum ATI, Neurochirurgie, Neurologie, Ortopedie, Reumatologie, Recuperare Medicala lucreaza impreuna pentru a diagnostica si trata cauza durerii. Aceasta poate fi evaluata si abordata din perspectiva mai multor arii medicale. Este bine de stiut ca unele dureri nu sunt o amenintare imediata pentru sanatate si pot fi tratate conservator.

In Centrul de Terapia Durerii Interventionala abordam patologii complexe din care coloana este un procent majoritar. Practicam toata gama de proceduri si orice interventie care este autorizata in Europa devine rutina pentru noi in mai putin de 3 luni de zile.

Expertiza noastra clinica interventionala depaseste 10.000 de infiltratii ghidate, de diverse complexitati, peste 1000 de ablatii, interventii endoscopice, vertebroplastii si kyphoplastii/chifoplastii, si de abia ne incalzim!

 

Centrul de Neurochirurgie

Centrul de Neurochirurgie Provita se adreseaza persoanelor care au probleme atat la nivel cerebral (cranian) cat si la nivel spinal (coloanal vertebrala).

De la respiratie si clipit la gandire si vorbire, creierul este in centrul tuturor. De aceea Centrul de Neurochirurgie Provita este dedicat sanatatii creierului, sistemului nervos si coloanei vertebrale, oferind cele mai bune solutii pentru diagnosticarea, tratamentul si ingrijirea unei multitudini de afectiuni.

 

Centrul de Ortopedie

Centru de Ortopedie este unul dintre centrele private de ortopedie din Romania cu echipe supraspecializate pe Artroscopie / Chirurgia Mainii / Protezare Sold & Genunchi / Traumatologie Generala si Traumatologie Sportiva.

 

Centrul de Oncologie

Centrul de oncologie Provita cuprinde atat partea de ambulator – consultatii -, spitalizare de zi pentru chimioterapie si montare de camere implantabile pentru tratamentul oncologic – in contract cu CNAS, cat si chirurgia oncologica a sanului, colo-rectala si cea urologica, prin proceduri de ultima generatie, cu invazivitate minima, in siguranta si recuperare rapida.

Echipele noastre sunt formate din medici bine pregatiti si experimentati, dedicati si specializati iar colaborarile inter si intra disciplinare in abordarea fiecarui caz sunt nelipsite.

 

Centrul de Chirurgie Generala

Chirurgie Generala – in mod special chirurgie bariatrica (toate tipurile de interventii de chirurgie metabolica: Seleeve Gastric, Bypass Gastric, Plicatura Gastrica, Diversie Bilio-pancreatica, Plicatura Gastrica, Balon Intragastric), Tratamentul chirurgical al eventratiilor abdominale complexe prin procedeul Rives Stoppa TAR utilizand proteze (plase) complet resorbabile, flebologie (tratamentul varicelor prin ablatie cu radiofrecventa & tratamentul ulcerului varicos) si chirurgie hepatobiliopancreatica fiind doar o parte dintre procedurile chirurgicale efectuate cu succes in Provita.

 

Centrul de Oftalmologie

Centrul de Oftalmologie Provita abordeaza intreaga patologie a globului si anexelor oculare. Specialistii nostri sunt medici cu experienta in chirurgia intraoculara (segment anterior – cataracta, glaucoma, pterigion; segment posterior – patologie vitreo-retiniana), in tratamentul laser avansat al patologiei oftalmice, in chirurgia orbito-palpebrala.

Investigatii oftalmologice complexe (de la testarea si corectarea acuitatii vizuale, biomicroscopia segmentului anterior si posterior, masurarea tensiunii intraoculare la tomografie in coerenta optica in domeniul spectral, biometrie optica si ultrasonica, microscopie speculara, topografie corneana, pahimetrie corneana optica si ultrasonica) se efectueaza cu succes in Provita.

 

Centrul de Fiziokinetoterapie

Kinetoterapia = Terapia prin miscare

Indicata atat in recuperare, cat si in scop profilactic sau terapeutic prin:

  • Kinetoterapie computerizata Biodex - cel mai avansat dinamometru robotizat din lume
  • Kinetoterapia clasica
  • Vacuum intermitent
  • Electroterapie
  • Shockwave - Terapie cu unde de soc
  • Terapii manuale
  • Masaj
  • Cizme de compresie pentru drenaj limfatic

In stransa conexiune cu Terapia Durerii, Neurochirurgie & Ortopedie.

 

Servicii medicale in contract CNAS

Spitalizare de zi: Chirurgie Generala, Diabet zaharat, boli de nutritive & boli metabolice, Gastroenterologie, Hematologie, Neurologie, Oncologie, Oftalmologie, ORL, ATI;

Ambulatoriu: Diabet, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Oftalmologie, ORL, Oncologie, Ortopedie, Medicina de Familie, Neurologie, Reumatologie;

Imagistica: RMN/IRM, CT, Mamografii, Radiografii;

Laborator: teste si analize de Biochimie serica si urinara, Hematologie, Imunologie, Microbiologie.

 

Centrele Provita

Clinica Provita: Str. Alexandrina nr. 20 - 22 Sector 1, Bucuresti

Clinica Provita: Str. Frunzei nr 26, Sector 2, Bucuresti

Centrul Medical Provita: Str. Agricultori nr 82, Sector 2, Bucuresti

Clinica de Imagistica Provita Unirii: Bd. Unirii nr. 72, Tronson 2, Sector 3, Bucuresti

Laborator analize Provita: Str. Cuza Voda nr. 53, Sector 4, Bucuresti